Popüler Yayınlar

3 Mayıs 2011 Salı

Öhm, Dub dub. Merhaba! :)

Büyük gecelerde, ya da bir hayır kurumu için verilen akşam yemeklerinde ya da buna benzer buram buram resmiyet kokan gecelerde, hani hep genç biri mikrofona geçer ve heyecandan ne yapacağını bilmez. Şöyle bir öksürür, mikrofona vurur iki kere ve ardından"Merhaba" der. İşte o heyecanla sarf edilmiş bu ilk cümleyi, en az onun kadar heyecanlı olduğum için, ilk yazımın başlığına taşıdım.
Sanırım kendimi tanıtmakla başlayabilirim işe. "The Doctor" (Doktor)bu nick'i doktor olmak istediğim için kullanmıyorum. Yani önceliğimde doktor olmak yok, belki sonra :). Doktor kelimesi latince kökenli olup (doctore), öğreten, eğiten kişi anlamına gelmektedir. Tabi zamanla bu kişilerin kullanımı artmış. Bizim kültürümüzde "bilge" dediğimiz kişi aslında doktorun ta kendisidir. Doktorun zaman içinde anlamı sadece sağlık getiren şifacı olarak kısıtlanmıştır.
Evet biraz iddialı bir nick olabilir ama herkesin kendi hayatının doktoru olduğunu varsayarak aslında gayet normal bir seçim diyebiliriz. :P
Bence bu kadar tanışma yeter. Hatta ilk yazım içinde şimdilik bu kadar demeliyim. En kısa zamanda ilginç bir şeyler yazma çabası içine gireceğime emin olabilirsiniz.
Dip not: The Antagonist beğenmezseniz küfredersiniz demiş. Kendisine katılıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder